fbpx

Gebruik je tijd effectiever en zoals jij wilt

Er zijn weinig ondernemers die warm lopen van de administratieve rompslomp die een onderneming hebben met zich meebrengt. Daarom heeft Fast Solutions een partnership afgesloten met Teamleader!

Dit krachtige platform maakt het mogelijk een groot aantal van je administratieve taken als ondernemer te centraliseren en te automatiseren. Zo kun je je terug focussen op wat jij echt leuk vindt en heb je meer tijd om je onderneming uit te bouwen.

Wat kun je allemaal doen met Teamleader?

Facturatie

Dankzij Teamleader kun je in slechts enkele seconden een factuur opmaken en verzenden. Heb je reeds een offerte gestuurd naar de klant? Dan kun je die offerte in enkele muisklikken omzetten in een factuur. Zo bespaar je niet alleen heel wat tijd, maar maak je ook een professionele uniforme indruk.

Klantenbeheer en CRM

Verlies nooit een (potentiële) klant uit het oog. Beheer alle contacten van je onderneming in een overzichtelijke centrale database. Zo kun je makkelijker duurzame relaties uitbouwen.

Agenda & urenregistratie

Plan taken in, leg meetings vast en zet evenementen in luttele seconden in de bedrijfsagenda. Daarnaast kun je met een eenvoudig te gebruiken urenregistratie de productiviteit van je onderneming vanaf de eerste dag verhogen.

Project management

Krijg een extensief overzicht over alle lopende projecten in je onderneming. Mis nooit meer een belangrijke deadline en houd het budget nauwgezet bij terwijl je je team op dezelfde lijn zet.

Opvolging van verkopen

Zorg ervoor dat je nooit meer een verkoop mist en professionaliseer je sales flow. Vergemakkelijk het sluiten van deals en zorg voor een krachtiger salesproces van A tot Z met Teamleader.

Support tickets

Wil je nooit een e-mail van een klant vergeten? Gecentraliseerde support tickets maken het eenvoudig voor jou en je team om direct in te grijpen – en op te volgen – wanneer een klant een vraag of een probleem heeft.

Download het exclusieve Teamleader e-book

Heb je wat meer rust in je hoofd nodig en wil je tegelijk meer uit je dag halen? Dan is dit e-book vast en zeker iets voor jou! Het e-book staat vol met tips & tricks voor mensen die meer uit hun bedrijf en hun tijd willen halen. Je leert belangrijke aspecten van goed time management en hoe je productiever aan de slag kunt gaan als ondernemer.

Download dit e-book volledig gratis!

Probeer Teamleader nu gratis!

Heb je zin om aan de slag te gaan met Teamleader of om eens uit te testen of dit programma een meerwaarde voor jouw bedrijf is? Dat kan helemaal gratis voor maar liefst 14 dagen! Je kan zonder risico en zonder ergens aan vast te zitten de software van Teamleader zoveel gebruiken als je zelf wilt in deze 14 dagen.

Niets voor jou? Dan kun je kosteloos stoppen met Teamleader te gebruiken na je proefperiode.