fbpx

Meer gedaan.
Minder gedoe.

Perfect om je hele bedrijf te runnen
Klantenbeheer, projectmanagement en facturatie in één handige tool. Al ruim 11.000 KMO-bedrijven werken makkelijker dankzij Teamleader. Vervang vandaag nog je papierwinkel en probeer Teamleader twee weken uit. Vind je het niks? Geen probleem. Dan betaal je ook niks.

Eén database voor al je contacten
Beheer alle contacten vanuit één digitale database die iedereen gemakkelijk kan bereiken. Voeg gemakkelijk klantinformatie toe en vind het ook weer terug, zelfs automatisch als je dat wil. Bespaar tijd op handmatig werk.

Projecten zonder moeite opleveren binnen de tijd en het budget
Geweldige projecten kosten tijd en moeite om op te leveren. Dus waarom zou je dingen moeilijker maken met ingewikkelde projectmanagementsoftware? Teamleaders projectmanagementsoftware is ontworpen om grip te houden op ieder project, tegelijkertijd garandeert de ingebouwde projectplanning module voor de optimale inzet van het team.

Efficiënt factureren stroomlijnt je financiële administratie
Teamleader maakt facturatie gemakkelijk: je kan ze in een paar kliks maken, versturen en beheren of een offerte in een factuur omzetten. Je kunt zelfs facturen opmaken in je eigen huisstijl om extra professioneel over te komen en je klanten moeiteloos online laten betalen.

Bouw duurzame relaties met CRM

Beheer je contacten vanuit één eenvoudig overzicht en optimaliseer jouw verkoopproces

Snel & makkelijk factureren

Creëer, verzend of automatiseer professionele facturen in jouw huisstijl in een paar klikken

Level27

Level27 is een hostingpartner die vertrekt vanuit een passie voor technologie en esthetiek. Zij maken complexe technologieën dagelijks bruikbaar en nemen de operationele zorgen van onze klanten over. Zo kunnen zij 100% focussen op hun core business en op hun eigen groei.

Consistent

Dankzij hun eigen hostingplatform kunnen ze steeds dezelfde kwaliteit afleveren in hun oplossingen. Bovendien werken ze heel gestructureerd en zijn ze ISO-gecertificeerd.

Betrokken

Zij willen heel dicht bij de projecten van hun klanten staan, en zijn daardoor heel betrokken bij de goede werking. They go the extra mile.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Golden retriever