Fast Solutions - Het fast solutions-logo op een zwarte achtergrond is een perfecte mix van marketing en grafisch ontwerp.

Copywriting

We got your back!

Niet iedereen is goed in het schrijven van teksten, en dat is waar een copywriter handig is. Copywriters zetten jouw ideeën om in aantrekkelijke teksten. Dit is vooral nuttig als je zelf geen tijd of inspiratie hebt om je website te vullen met teksten die klanten aanspreken. Bij Fast Solutions bespreken we met jou welke inhoud je op je website wilt hebben en schrijven we een tekst die jouw ideeën duidelijk overbrengt. Ook letten we op eventuele schrijffouten – van spelling tot grammatica – om ervoor te zorgen dat alles foutloos is. Zo helpen we je om een professionele uitstraling te behouden.

We maken een onderscheid tussen long en short copy.

Long copy

Long copy zijn teksten die veel tekst bevatten. Ze bestaan uit meerdere volzinnen en kunnen verschillen in grootte. Het kan variëren van een uitleg over de werking van een specifiek product tot een beschrijving van het bedrijf. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Short copy

Short copy gaat dan weer over een enkele zin of zelfs een paar woorden, zoals een slogan. Die teksten zijn meestal ook veel creatiever aangezien ze in een paar woorden moeten duidelijk maken wat de bedoeling is. Op zoek naar een catchy slogan die de essentie van je verhaal in een paar woorden weet te vertellen? We got your back!

Deze klanten gingen je voor