Fast Solutions - Het fast solutions-logo op een zwarte achtergrond is een perfecte mix van marketing en grafisch ontwerp.

onFact

Facturatiesoftware in de cloud

onFACT

OnFact is een facturatieoplossing die niet alleen gebruikersvriendelijk is, maar ook flexibel aangepast kan worden aan de specifieke eisen van jouw bedrijf. Dankzij de verschillende gratis modules, die eenvoudig te integreren zijn, kun je onFact perfect afstemmen op jouw unieke bedrijfsprocessen. Van basisfacturatie tot complexe financiële beheerfuncties, onFact biedt een scala aan mogelijkheden.

Met onFact kun je snel en efficiënt facturen opstellen, verzenden en beheren. De intuïtieve interface zorgt ervoor dat je zonder veel training aan de slag kunt. Bovendien zijn de facturen volledig aanpasbaar aan je huisstijl, waardoor je een professionele uitstraling behoudt in al je klantcommunicatie.

De flexibiliteit van onFact komt ook tot uiting in de schaalbaarheid. Of je nu een start-up bent of een gevestigde KMO, onFact groeit met je mee. De modules kunnen op elk moment worden toegevoegd of verwijderd, waardoor je altijd beschikt over een facturatiesysteem dat past bij de huidige fase van je bedrijf.

Daarnaast biedt onFact krachtige integratiemogelijkheden met andere systemen en software die je mogelijk al gebruikt, zoals boekhoudprogramma’s en CRM-systemen. Dit zorgt voor een soepele workflow en een naadloze overgang tussen verschillende bedrijfsprocessen.

Bij Fast Solutions begrijpen we het belang van betrouwbare en efficiënte facturatie voor het succes van je bedrijf. Daarom bieden we onFact aan als een sleutelcomponent in onze suite van zakelijke oplossingen. Ontdek zelf hoe onFact je bedrijfsvoering kan vereenvoudigen en verbeteren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie.

Fast Solutions - Een levendige en opvallende webshop-marketingdisplay met creatief ontworpen kleurrijke papieren op een tafel.

Deze klanten gingen je voor