Fast Solutions - Het fast solutions-logo op een zwarte achtergrond is een perfecte mix van marketing en grafisch ontwerp.

Partners van Fast Solutions

Teamleader

Meer gedaan.
Minder gedoe.

Perfect om je hele bedrijf te runnen

Klantenbeheer, projectmanagement en facturatie in één handige tool. Al ruim 11.000 KMO-bedrijven werken makkelijker dankzij Teamleader. Vervang vandaag nog je papierwinkel en probeer Teamleader twee weken uit. Vind je het niks? Geen probleem. Dan betaal je ook niks.

Eén database voor al je contacten

Beheer alle contacten vanuit één digitale database die iedereen gemakkelijk kan bereiken. Voeg gemakkelijk klantinformatie toe en vind het ook weer terug, zelfs automatisch als je dat wil. Bespaar tijd op handmatig werk.

Projecten zonder moeite opleveren binnen de tijd en het budget

Geweldige projecten kosten tijd en moeite om op te leveren. Dus waarom zou je dingen moeilijker maken met ingewikkelde projectmanagementsoftware? Teamleaders projectmanagementsoftware is ontworpen om grip te houden op ieder project, tegelijkertijd garandeert de ingebouwde projectplanning module voor de optimale inzet van het team.

Efficiënt factureren stroomlijnt je financiële administratie

Teamleader maakt facturatie gemakkelijk: je kan ze in een paar kliks maken, versturen en beheren of een offerte in een factuur omzetten. Je kunt zelfs facturen opmaken in je eigen huisstijl om extra professioneel over te komen en je klanten moeiteloos online laten betalen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie.

Fast Solutions - Gecertificeerd partnerlogo voor webdesign en grafische ontwerpdiensten.

Bouw duurzame relaties met CRM

Beheer je contacten vanuit één eenvoudig overzicht en optimaliseer jouw verkoopproces

Snel & makkelijk factureren

Creëer, verzend of automatiseer professionele facturen in jouw huisstijl in een paar klikken

Fast Solutions - Ervaar het opwindende kunstenaarschap en de precisie van Olympische gymnastiek terwijl atleten zweven en draaien op de evenwijdige stangen voor mannen. Wees getuige van de ongelooflijke kracht, balans en flexibiliteit terwijl deze getalenteerde gymnasten hun oefeningen uitvoeren
Fast Solutions - Een levendige en opvallende webshop-marketingdisplay met creatief ontworpen kleurrijke papieren op een tafel.

onFACT

OnFact is een facturatieoplossing die niet alleen gebruikersvriendelijk is, maar ook flexibel aangepast kan worden aan de specifieke eisen van jouw bedrijf. Dankzij de verschillende gratis modules, die eenvoudig te integreren zijn, kun je onFact perfect afstemmen op jouw unieke bedrijfsprocessen. Van basisfacturatie tot complexe financiële beheerfuncties, onFact biedt een scala aan mogelijkheden.

Met onFact kun je snel en efficiënt facturen opstellen, verzenden en beheren. De intuïtieve interface zorgt ervoor dat je zonder veel training aan de slag kunt. Bovendien zijn de facturen volledig aanpasbaar aan je huisstijl, waardoor je een professionele uitstraling behoudt in al je klantcommunicatie.

De flexibiliteit van onFact komt ook tot uiting in de schaalbaarheid. Of je nu een start-up bent of een gevestigde KMO, onFact groeit met je mee. De modules kunnen op elk moment worden toegevoegd of verwijderd, waardoor je altijd beschikt over een facturatiesysteem dat past bij de huidige fase van je bedrijf.

Daarnaast biedt onFact krachtige integratiemogelijkheden met andere systemen en software die je mogelijk al gebruikt, zoals boekhoudprogramma’s en CRM-systemen. Dit zorgt voor een soepele workflow en een naadloze overgang tussen verschillende bedrijfsprocessen.

Bij Fast Solutions begrijpen we het belang van betrouwbare en efficiënte facturatie voor het succes van je bedrijf. Daarom bieden we onFact aan als een sleutelcomponent in onze suite van zakelijke oplossingen. Ontdek zelf hoe onFact je bedrijfsvoering kan vereenvoudigen en verbeteren. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie.

Onlinefact

Kassa & Facturatie

Onlinefact is een innovatieve en veelzijdige online facturatieoplossing, ontworpen om te voldoen aan de dynamische eisen van moderne bedrijven. Het biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke omgeving voor het beheer van je facturatieprocessen, waardoor je tijd en middelen bespaart en de efficiëntie van je bedrijf aanzienlijk verhoogt.

De kracht van Onlinefact ligt in de flexibiliteit en aanpasbaarheid. Of je nu een freelancer bent, een kleine ondernemer of een manager van een groeiend bedrijf, Onlinefact kan volledig worden afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met een reeks aanpasbare sjablonen kun je in een handomdraai professioneel ogende facturen creëren die perfect passen bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Een van de grote voordelen van Onlinefact is de mogelijkheid om overal en altijd toegang te hebben tot je facturatiegegevens. Of je nu op kantoor bent, thuis werkt of onderweg bent, met Onlinefact heb je altijd volledige controle over je facturatieprocessen, rechtstreeks vanuit je browser of mobiele apparaat.

Bovendien biedt Onlinefact geavanceerde functies zoals automatische factuurherinneringen, integratie met boekhoudsoftware en gedetailleerde rapportage-opties. Dit stelt je in staat om een helder overzicht te behouden van je financiële status en tijdig geïnformeerde beslissingen te nemen over je bedrijfsvoering.

Fast Solutions is trots om Onlinefact aan te bieden als onderdeel van onze uitgebreide suite van zakelijke oplossingen. Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van bedrijven bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie.

Fast Solutions - Een vrouw overhandigt een creditcard aan iemand anders aan een tafel, wat een transactie op het gebied van marketing illustreert.

Deze klanten gingen je voor