fbpx

De gezichten achter het scherm

Fast Solutions is een team dat barst van enthousiasme en expertise. Ieder van ons heeft zijn eigen specialisatie zodat we je met zowat alles kunnen helpen. Van websites creëren tot copywriting, van grafisch ontwerp tot marketing. We zijn van alle digitale markten thuis. Waar kunnen we jou mee van dienst zijn?

Onze technical wizard is een trotse Kempenaar met een Nederlandse mentaliteit. Hij is rechttoe rechtaan en zal nergens doekjes om winden. Sinds 1992 is Stijn al bezig met het maken van applicaties. Eerst als assistentprogrameur later als echte app-ontwikkelaar. Buiten de uren brengt hij graag zijn tijd door met bordgames te spelen met zijn drie zonen en gaat hij ook graag eens gaan karten. Daarnaast gaat Stijn drie keer per week gaan lopen. Als Stijn eenmaal bezig is met werken, vindt hij het moeilijk om zijn werkdag te beëindigen. Stijn is ook een echte foodie en een fervent koffiedrinker.

Team Stijn

Ellen is het jongste teamlid bij Fast Solutions. Ze is een 22-jarige studente in de meertalige communicatie waar ze zich specialiseert in Engels en Duits. Ze is een talenliefhebster en een echte grammar nerd die elke dt-fout al van ver ziet staan. Haar bachelor in communicatiemanagement rondde ze in 2019 af. West-Vlaanderen is waar ze is geboren en getogen maar in de week vind je haar vooral terug in Antwerpen waar ze studeert. Als ze thuis is maakt ze graag lange wandelingen met haar hond en brengt ze graag tijd door met haar familie. Haar interesseveld is zeer breed en ze probeert graag nieuwe dingen uit. Haar coronahobby is planten verzorgen en puzzelen.

Team Ellen

Davy is afkomstig uit Mechelen maar woont in Heusden-Zolder. Sinds 2016 verdiept hij zich in de wondere wereld van digitale marketing. Alles wat hij kan en kent, heeft hij aan zijn eigen leergierigheid te danken. Met de juiste motivatie heeft hij zichzelf omgetoverd in een expert op vlak van digitale marketing. Naast zijn werk gaat hij nog graag fitnessen en spendeert hij graag tijd in de natuur. Die natuur vind je ook bij hem thuis terug. Zijn huis staat namelijk vol met planten.

Team Davy

Jochen komt uit Lembeke en werkt al zeventien jaar als grafisch designer. Na zijn opleiding grafische vormgeving had hij de smaak goed te pakken en heeft hij zich nog bijgeschoold in animaties. Hij is dus de ideale man om al je grafische dromen te verwezenlijken. Jochen heeft drie zonen en vindt plezier in muurklimmen, skiën en fietsen. Daarnaast heeft hij ook nog een grote passie voor muziek. Hij draait graag plaatjes, meestal elektro en mildere house muziek.

Team Jochen

Vincent is sinds zijn opleiding informatiemanagement en systemen te Mechelen altijd geïnteresseerd geweest in de brug tussen technologie en mensen. Hierdoor is hij al meer dan 8 jaar actief in de HR wereld. Via Fast Solutions probeert hij een andere weg in te slaan en hier ook het creatieve luik aan toe te voegen. De insteek sinds de eerste dag is om bedrijven digitaal sterker te maken en hen te laten floreren. Daarnaast wil hij ook hun kopzorgen wegnemen. Op vrije momenten kun je hem vinden in de West Vlaamse bossen. Daar geniet hij van de rust en de natuur. Hij gaat er ook soms racen op het circuit. Je vindt hem meestal terug dichtbij de koffiemachine.

Team Vincent

Meet Willy. Hij is het nieuwste lid van de Fast Solutions familie. Willy staat voor verandering, vernieuwing en een frisse wind die we door de digitale wereld van onze klanten laten waaien.

Astronaut Fast Solutions op Raket