Fast Solutions - Het fast solutions-logo op een zwarte achtergrond is een perfecte mix van marketing en grafisch ontwerp.

Webshop

Online shoppen voor iedereen

Online shoppen bestaat al sinds 1979 en is niet meer weg te denken uit de digitale wereld.
Via een webshop kan je producten online verkopen of kan je online bestellingen opnemen.

Waarom een webshop?

  • Het is een trend die je concurrenten ongetwijfeld ook al hebben ontdekt
  • Je bent altijd open, jouw winkel is altijd toegankelijk ook al ben je fysiek gesloten
  • Ga internationaal, als je jouw webshop in meerdere talen beschikbaar stelt kun je je ook op internationale verkoop richten
  • Je kan ook de webshop linken met platformen zoals Facebook en Instagram om jouw producten nog breder in de kijker te zetten

Advies

Denk goed na alvorens je een webshop wil oprichten. Hoewel het heel wat voordelen met zich meebrengt, is het niet voor ieder bedrijf een even evidente keuze. Allereerst moet je effectief producten hebben die je verkoopt. Je moet goed weten wie er tot je doelpubliek behoort en wie je concurrentie is. Twijfel je nog steeds om de stap te zetten?
We staan altijd klaar om advies te geven rond je webshop. Zo kun je bijvoorbeeld eerst starten met een nieuwe website en daarna pas evolueren naar een webshop.

Online betalingen

Uiteraard heeft een webshop als hoofddoel om iets bij te verdienen. Daarom is een goede betaalmethode van uiterst belang. Net zoals in een fysieke winkel, kun je ook online betalen met zowel een kredietkaart als een debetkaart. Bij een webshop komen hier echter nog andere betaalmogelijkheden bij zoals PayPal, Bitcoin of Apple Pay. Keuze genoeg. Welke wil jij allemaal integreren?

Mobielvriendelijk

We gaven eerder al het belang aan van mobielvriendelijke websites. Dat is bij een webshop niet anders. Heel veel mensen shoppen namelijk via hun mobiele apparaat en dan is het belangrijk dat alles even goed functioneert als op de computer.

Teksten schrijven

Je websitepagina’s hebben reeds interessante content, hetzelfde geldt voor je productlijn op de webshop. Fast Solutions kan helpen bij het schrijven van jouw teksten zodat jouw fantastische webshop is aangevuld met aantrekkelijke teksten. Zo is het plaatje compleet.

Productfotografie

Het oog wil uiteraard ook wat. Daarom is het van belang dat je producten mooi gepresenteerd worden op je webshop. Daarom loont het om eenmalig te investeren in kwalitatieve productfotografie. Hoor je het nu even donderen in Keulen? Geen probleem, we helpen je hiermee graag verder.

Eigen beheer

Je hebt nu je eigen webshop, we leggen je graag uit hoe je alles zelfstandig beheert. Zo kun je zelf producten toevoegen, de stock beheren, korting acties organiseren en je klanten in eigen beheer nemen.

ERP

Heb je reeds een eigen ERP systeem draaien, waar je momenteel je beheer van producten mee uitvoert. Geen probleem, we creëren in no-time een link met je bestaande systemen.

Onderhoud

Online shoppen draait rond veiligheid. Zelfs na het opleveren van de webshop blijven we actief de veiligheid van je webshop in het oog houden en zorgen we voor de laatste veiligheidsupdates. Zodat jouw klanten in zorgeloos kunnen blijven shoppen.

Deze klanten gingen je voor