Fast Solutions - Het fast solutions-logo op een zwarte achtergrond is een perfecte mix van marketing en grafisch ontwerp.

Grafisch Design

Samen creëren we

Heb je je digitale draai al gevonden en wil je nu wat meer naamsbekendheid genereren door een banner in het straatbeeld te hangen? Of wil je gewoon eens uitblinken met spectaculaire graphics op je website? Waar je ook naar op zoek bent, we kunnen je vast en zeker verder helpen.

Print

We geven het toe, we zijn heel digital minded. Maar onderschat nooit de kracht van print. Een voordeel van gedrukte materialen is dat, wanneer ze op een goed zichtbare locatie worden geplaatst, ze door veel mensen gezien kunnen worden. Van affiches tot flyers, verpakkingen tot advertenties. Kortom, alles wat langs de drukker moet passeren, kunnen wij voor jou ontwerpen.

Beeld

Je website is natuurlijk niet compleet zonder mooie grafische beelden. Heb je al foto’s getrokken en wil je ze toch nog wat laten opknappen. Onze graficus neemt ze graag eens onder handen.

Illustraties

Niet alleen foto’s eisen de aandacht op. Ook illustraties zijn een leuke extra op je website/webshop. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij gaan ermee aan de slag.

Animaties

Wil je nog een stapje verder gaan en vriend en vijand verbazen met je illustraties? Dan zijn animaties misschien wel iets voor jou. Met deze bewegende illustraties geef je je digitale landschap een swingende toets.

Presentaties

Heb je binnenkort een belangrijke presentatie maar kan je zelf niet zo goed overweg met Powerpoint? Ons team zorgt voor een schitterende presentatie waar iedereen van versteld zal staan.

Deze klanten gingen je voor