Fast Solutions - Het fast solutions-logo op een zwarte achtergrond is een perfecte mix van marketing en grafisch ontwerp.

Web Design

Websites maken zit in onze genen

Fast Solutions beschikt over uitgebreide expertise in websiteontwikkeling, met een bijzondere focus op het gebruik van WordPress. Dit platform is bij ons de voorkeursoptie vanwege zijn veelzijdige voordelen. Als het meest populaire systeem voor websitecreatie wereldwijd, biedt WordPress een betrouwbare en gebruiksvriendelijke basis. Daarnaast is het bijzonder gunstig voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), wat betekent dat websites beter zichtbaar zijn in zoekresultaten door effectief gebruik van relevante trefwoorden. Bovendien staat WordPress bekend om zijn flexibiliteit, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen – van eenvoudige blogs tot complexe zakelijke websites.

Advies

We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Zo geven we je graag advies over de do’s-and-don’ts op vlak van je website. Zo heb je altijd één aanspreekpunt voor al jouw digitale vragen. Bekijk hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Mobielvriendelijk

Tegenwoordig wordt de smartphone sneller geraadpleegd om iets op te zoeken dan de computer. Dat zijn belangrijke veranderingen waar we rekening mee moeten houden. Daarom is het vanzelfsprekend dat je website ook leesbaar moet zijn op je mobiele apparaat. Zo kunnen klanten jouw website zelfs vanop hun smartphone/tablet raadplegen zonder dat de layout zal veranderen.

Teksten schrijven

Een goed werkende website maken is één punt. Daarnaast heb je echter ook interessante content nodig als je veel bezoekers naar je website wilt lokken. Vloeien de woorden niet altijd even vlot uit je pen? Geen probleem, ook hier wil Fast Solutions je graag van dienst zijn. We kunnen helpen bij het schrijven van jouw teksten zodat jouw fantastische website is aangevuld met vlotte teksten. Zo is het plaatje compleet.

Zelf aanpassen

Onze grootste wens bij het afwerken van je website is dat jij precies weet hoe je er verder mee aan de slag moet gaan. Daarom kan je dankzij het beheerssysteem van WordPress zelf de controle nemen over je website. Indien dit niks voor jou is, kan je altijd op ondersteuning van ons rekenen.

Onderhoud

We laten je nog niet direct los na de oplevering van je website. We zorgen ervoor dat jouw site altijd up-to-date blijft. Zo hoef jij je geen zorgen te maken. Op onze pagina ondersteuning leggen we uit wat dit precies inhoudt.

Webdevelopment

Als je een complexer idee in gedachten hebt, zoals automatisering, facturatie of wagenparkbeheer, en je hebt nog geen passende oplossing gevonden, dan kunnen wij mogelijk iets op maat voor je ontwikkelen. Ontdek op onze webdevelopment-pagina waarin wij gespecialiseerd zijn en hoe we je kunnen helpen met jouw unieke project. Wij denken graag met je mee!

Deze klanten gingen je voor