Fast Solutions - Het fast solutions-logo op een zwarte achtergrond is een perfecte mix van marketing en grafisch ontwerp.

Teamleader

Crm, facturen, offertes en projecten.

Teamleader

Meer gedaan.
Minder gedoe.

Perfect om je hele bedrijf te runnen

Klantenbeheer, projectmanagement en facturatie in één handige tool. Al ruim 11.000 KMO-bedrijven werken makkelijker dankzij Teamleader. Vervang vandaag nog je papierwinkel en probeer Teamleader twee weken uit. Vind je het niks? Geen probleem. Dan betaal je ook niks.

Eén database voor al je contacten

Beheer alle contacten vanuit één digitale database die iedereen gemakkelijk kan bereiken. Voeg gemakkelijk klantinformatie toe en vind het ook weer terug, zelfs automatisch als je dat wil. Bespaar tijd op handmatig werk.

Projecten zonder moeite opleveren binnen de tijd en het budget

Geweldige projecten kosten tijd en moeite om op te leveren. Dus waarom zou je dingen moeilijker maken met ingewikkelde projectmanagementsoftware? Teamleaders projectmanagementsoftware is ontworpen om grip te houden op ieder project, tegelijkertijd garandeert de ingebouwde projectplanning module voor de optimale inzet van het team.

Efficiënt factureren stroomlijnt je financiële administratie

Teamleader maakt facturatie gemakkelijk: je kan ze in een paar kliks maken, versturen en beheren of een offerte in een factuur omzetten. Je kunt zelfs facturen opmaken in je eigen huisstijl om extra professioneel over te komen en je klanten moeiteloos online laten betalen.

Fast Solutions - Gecertificeerd partnerlogo voor webdesign en grafische ontwerpdiensten.

Bouw duurzame relaties met CRM

Beheer je contacten vanuit één eenvoudig overzicht en optimaliseer jouw verkoopproces

Snel & makkelijk factureren

Creëer, verzend of automatiseer professionele facturen in jouw huisstijl in een paar klikken

Fast Solutions - Ervaar het opwindende kunstenaarschap en de precisie van Olympische gymnastiek terwijl atleten zweven en draaien op de evenwijdige stangen voor mannen. Wees getuige van de ongelooflijke kracht, balans en flexibiliteit terwijl deze getalenteerde gymnasten hun oefeningen uitvoeren

Deze klanten gingen je voor