Fast Solutions - Het fast solutions-logo op een zwarte achtergrond is een perfecte mix van marketing en grafisch ontwerp.

Veelgestelde vragen

Web Design

Hieronder kunt u veelgestelde vragen vinden over web design.

Bij ons is elk project uniek en volledig aangepast aan de noden van de klant. Daarom hebben we geen standaard prijzen voorzien voor het maken van een website.
Er is geen vaste tijdsduur voor het bouwen van een website. Dit hangt af van de soort website die de klant wenst. Als dit een one-pager is zal dit veel sneller klaar zijn dan wanneer de klant een website verwacht met 10 verschillende pagina’s.
Communicatie verloopt heel simpel; wanneer het jou uitkomt! Hetzij via een online meeting, tijdens een wandeling, gezellig op de koffie … Jij kiest, wij schikken ons. Wij zijn ook altijd direct bereikbaar via mail of telefoon.

Wij werken samen met een vaste Nederlandse partner voor het hosten van uw website. Hierdoor blijft al uw data binnen de Europese Unie. Heeft u vragen rond onze Service Level Agreements, neem gerust contact met ons op.

Dit is zeker mogelijk! We nemen met veel plezier al het werk uit jouw handen. Wij kunnen de pagina’s aanpassen, openingsuren aanpassen, afbeeldingen wijzigen, producten updaten, nieuwe rubrieken toevoegen …
Die mogelijkheid bestaat ook. Je kan eigen teksten aanpassen of foto’s wijzigen. Indien er iets toch niet zou lukken, aarzel dan niet om ons te raadplegen voor hulp. We helpen je dan graag verder.
Dit is zeker mogelijk. Wij gebruiken hiervoor tools zoals Mailchimp en Newsletter.
Tegenwoordig surft het meerendeel van uw bezoekers via mobiel of via tablet. Daarom zijn al onze websites per standaard mobielvriendelijk.

Webshop

Hieronder kunt u veelgestelde vragen vinden over webshop.

Je kan op een webshop verschillende betaalmogelijkheden aanbieden. Van Bankcontact (Payconiq) tot Visa, maar ook PayPal en iDeal behoren nu al tot de mogelijkheden. Als je dit niet vertrouwt, kan je nog altijd vragen dat mensen cash betalen bij afhaling of levering.
Via de platformen die we aanbieden is het mogelijk om verzendkosten te bereken, bonnen af te drukken voor transport en pakketten te tracken. Vervolgens kijken we samen welke koerier bij je past.

Applicaties

Hieronder kunt u veelgestelde vragen vinden over applicaties.

De apps zijn compatibel met zowel iOS systemen als Android systemen.
Het duurt langer om een app te laten goedkeuren via iOS dan via Android of Windows. Je moet voor iOS daarom minstens twee weken wachten vooraleer het geaccepteerd wordt. Bij Android zal dit ongeveer een week duren.
Uiteraard! Via een simpele koppeling kan je alles zelf heel eenvoudig beheren.

Dat hangt af voor wat je het wilt gebruiken. Op onze pagina Applicaties leggen we alles haarfijn uit.

Grafisch Design

Hieronder kunt u veelgestelde vragen vinden over grafisch design.

Alles wat gedrukt kan worden en nog veel meer. Hier vind je een kort overzicht: logoʼs, huisstijlen, brochures, folders, flyers, uitnodigingen, advertenties, posters, verpakkingen, banners, Powerpointpresentaties, Illustraties, digitale banners, animaties …

Uiteraard varieert de tijdsduur per project. Een complete huisstijl ontwerpen zal een stuk langer duren dan bijvoorbeeld een flyer ontwerpen. Voor het eerste mag je gerust op enkele weken rekenen. De flyer kan dan weer in enkele dagen ontworpen worden, mits goede input van de klant.

Voor animaties van ongeveer 30 seconden rekenen we ongeveer 2 weken. Afhankelijk van de complexiteit. Een geanimeerde banner vergt dan weer veel minder tijd om te maken.

Het hangt er dus vanaf wat je precies wilt en wat de complexiteit van het project inhoudt.

Benieuwd hoeveel tijd jouw project in beslag zal nemen? Aarzel zeker niet om ons om een ruwe schatting te vragen.

Het is moeilijk om een prijs te plakken op een grafisch ontwerp. Opnieuw hangt dit af van de complexiteit en het soort van grafisch design dat je wenst. Als je een prijsindicatie wenst, twijfel dan niet om ons een berichtje te sturen.
Nadat het ontwerp is afgeleverd en de betaling goed is ontvangen, is de opdrachtgever de eigenaar van het grafische ontwerp. Dit wil zeggen dat de klant onbeperkt gebruikersrecht heeft. De auteursrechten blijven echter eigendom van Fast Solutions. Dit wil dan weer zeggen dat de opdrachtgever het grafische ontwerp niet zonder toestemming kan verkopen of aanpassen.
Je krijgt van ons altijd een drukklare PDF in High Resolution. Uiteraard is dit niet bij elk soort grafisch design mogelijk. Wanneer we een huisstijl voor je hebben ontworpen, ontvang je dit in zowel .jpg/png en als .eps-bestand.
We kunnen alles uit jouw handen nemen. We hebben goede contacten met verschillende drukkerijen en kunnen zo een scherpere prijs aanbieden.

Copywriting

Hieronder kunt u veelgestelde vragen vinden over copywriting.

Wij kunnen zeker teksten voor jouw website schrijven.

Wij kunnen teksten schrijven in het Nederlands, Frans, Duits en Engels.

Marketing

Hieronder kunt u veelgestelde vragen vinden over marketing.

Zoals je kunt zien zijn er nog geen vragen over marketing. Heb je er toch, neem dan gerust contact met ons op.

Algemeen

Hieronder kunt u veelgestelde vragen vinden over Fast Solutions.

De Fast Solutions betalingsmodaliteiten zijn: 40% bij aanvang van de opdracht, 50% bij levering en 10% uiterlijk binnen de twee maanden na levering. Ontdek de verdere details in onze algemene voorwaarden.

Met de komst van online video conferentie tools zoals Zoom, Teams en natuurlijk Skype, om er maar een paar te noemen, verloopt het werken met bedrijven overal ter wereld eenvoudig.

Wat als je een vraag hebt die hier niet staat?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.