Fast Solutions - Het fast solutions-logo op een zwarte achtergrond is een perfecte mix van marketing en grafisch ontwerp.

Feryn

Feryn - Kantel en sectionale garagepoorten

Feryn, met hun rijke geschiedenis en erkend vakmanschap in zowel hun streek als daarbuiten, heeft meer dan 50 jaar ervaring in het plaatsen van garagepoorten in heel België. Bij Feryn draait alles om een klantgerichte benadering, scherpe prijzen en het leveren van hoge kwaliteit. Hun doel is niet alleen om uitstekende producten te leveren, maar ook om klanten grondig te informeren en samen de beste oplossingen te vinden.

Met hun indrukwekkende showroom als bewijs van hun expertise, wilde Feryn ook online een even sterke aanwezigheid creëren. De wens was een digitale uitstraling die hun kwaliteit en service adequaat weerspiegelt. Als authentieke familieonderneming met een sterke reputatie en een aanzienlijk marktaandeel, was het cruciaal dat de nieuwe website zowel hun deskundigheid als hun familiale waarden belicht.

Bij Fast Solutions hebben we deze visie omarmd en een website ontworpen die direct indruk maakt vanaf de eerste klik. Met een combinatie van geavanceerd webdesign, doordachte copywriting en strategische marketing hebben we een website gecreëerd die de unieke identiteit van Feryn benadrukt. De website, feryn.be, combineert de professionele uitstraling van het bedrijf met de warmte van hun familiegeschiedenis, en biedt bezoekers een intuïtieve en informatieve ervaring.

Wat we uitgewerkt hebben

Ontdek het project

Onze andere happy klanten