Fast Solutions - Het fast solutions-logo op een zwarte achtergrond is een perfecte mix van marketing en grafisch ontwerp.

FLEUR ET MOI

FLEUR ET MOI

FLEUR ET MOI, gestart in 2019 als een passieproject met familie als kern, heeft zich snel ontwikkeld tot een geliefde kledingzaak. Door zich te richten op het bieden van een gezellige sfeer en een unieke, niche-aanpak, spreekt de winkel een brede doelgroep aan. Het doel van FLEUR ET MOI is om een sfeer te creëren die zowel gezellig als modieus is, wat terug te vinden is in hun fysieke winkel en online webshop.

Voor FLEUR ET MOI was het essentieel dat hun online aanwezigheid deze unieke mix van stijl en comfort weerspiegelt. Fast Solutions werd ingeschakeld om deze visie digitaal tot leven te brengen. We hebben een webshop ontworpen die niet alleen stijlvol en rustgevend is, maar ook gemakkelijk te navigeren. Het doel was om bezoekers een aangename online winkelervaring te bieden, waarbij ze rustig door het assortiment kunnen bladeren en een goed beeld krijgen van wat FLEUR ET MOI te bieden heeft. De webshop is ontworpen om de casual, trendy sfeer van de fysieke winkel online te repliceren.

Met onze expertise in webdesign en copywriting hebben we een website gecreëerd die perfect past bij de unieke stijl en het karakter van FLEUR ET MOI. Deze prachtig vormgegeven webshop nodigt bezoekers uit om de collectie te verkennen en de essentie van FLEUR ET MOI te ervaren.

Wat we uitgewerkt hebben

Ontdek het project

Onze andere happy klanten