fbpx

Passie voor hout

Pieter Jan Porters is een jong familiebedrijf gepassioneerd door alle duurzame natuurlijke houtsoorten en wil samen met u uw buitenbeleving uitbouwen. Voor tuinafsluitingen, weide afspanningen, poorten, houten bijgebouwen, carports, terrassen … kan je bij hen terecht. Dankzij hun persoonlijke aanpak, kunnen zij uw vraag op maat bekijken en behandelen.

Sinds januari 2020 hebben zij, als eerste in België, een eigen productielijn opgestart voor de productie van kastanje hekwerk. Op deze manier willen ze snel kunnen inspelen op de vraag van hun klanten en zelf garant staan voor de kwaliteit van hun producten.

Totale make-over

Pieter Jan Porters is een organisatie die een snelle groei meegemaakt heeft. Ze zijn begonnen als éénmanszaak en groeiden al snel uit tot een gevestigde waarde in de houtindustrie. Samen met hen zijn we sinds 2015 aan het werken aan hun online aanwezigheid. Alsook adviseren wij hen over de inrichting van hun IT-landschap.

Om hun verschillende merken op een duidelijke manier tot bij bij hun klanten te brengen, hebben we verschillende websites gemaakt. Alsook werken we aan hun centrale website pieterjanporters.be waar je in de toekomst hun webshop zal kunnen bezoeken.

Ontdek hun merken via:
www.kastanjeafsluitingen.be
www.draaddepot.be
www.nordmannkerstboom.be
www.pieterjanporters.be
www.goedkoopbrandhout.be

Wat we uitgewerkt hebben

Web Design
Webshop
Grafisch design
Advies in IT-landschap

Web Design - Pieter Jan Porters