fbpx

Passie voor hout

Bij Fast Solutions zijn we verheugd om een rol te spelen in het verhaal van Porters Hout. We hebben met zorg en toewijding hun website ontworpen, waarbij we hebben geprobeerd om hun visie en waarden te weerspiegelen.

Porters Hout, als toonaangevende leverancier van ecologisch, duurzaam en Europees hout, verdient alle lof voor hun pionierswerk in de kastanje hekwerk productie en hun inzet voor het milieu door het planten van bomen.

Wij bij Fast Solutions hebben geprobeerd om hun boodschap kracht bij te zetten door middel van grafisch design en een gebruiksvriendelijke website, waardoor klanten gemakkelijk kunnen ontdekken wat Porters Hout te bieden heeft.

Totale make-over

Porters Hout is een organisatie die een snelle groei meegemaakt heeft. Ze zijn begonnen als éénmanszaak en groeiden al snel uit tot een gevestigde waarde in de houtindustrie. Samen met hen zijn we sinds 2015 aan het werken aan hun online aanwezigheid. Alsook adviseren wij hen over de inrichting van hun IT-landschap.

Bezoek kastanjeafsluitingen.be om meer te leren over de unieke producten van Porters Hout en hoe we hebben bijgedragen aan hun online aanwezigheid.

Wat we uitgewerkt hebben