fbpx

Belevenis, Creativiteit en Ambacht

Hof van Craynbergh, het voormalige restaurant werd opgericht in 1995 met Ignace Reheul als chef en Ann Van Beersel als gastvrouw. Na de opleiding van zoon David, duurde het niet lang voordat hij de bediening in handen kreeg.

The Hill, een restaurant waar het begrip ‘belevenis’ centraal staat. Alles wat in het restaurant en in de lounge gebruikt wordt, kan u kopen in hun conceptstore. Hiermee kan je The Hill tot bij uw thuis brengen.

Proeven met je ogen

Van in het begin was het duidelijk dat de website The Hill bezoekers goesting moest geven in een heerlijke maaltijd alsook was het belangrijk om het verhaal te vertellen van het statige Hof van Craynbergh. Daarnaast moest het ook een impressie geven van hoe het voelt om een privéfeest in The Hill te geven.

Het moest ook makkelijk zijn voor bezoekers om hun reserveringen door te geven alsook voor de eigenaar David om het beheer van de reservingen op te volgen. Daarom hebben we samen gekozen voor een integratie met het Resengo platform. Hierdoor kunnen bezoekers hun reserveringen op een interactieve manier registeren en kan David live de reserveringen opvolgen.

Ontdek The Hill via www.thehill.be

Wat we uitgewerkt hebben

Web Design
Mobielvriendelijk
Integratie met Resengo

Web Design -The Hill