Fast Solutions - Het fast solutions-logo op een zwarte achtergrond is een perfecte mix van marketing en grafisch ontwerp.

Wij staan paraat

De gezichten achter het scherm

Fast Solutions is een team dat barst van enthousiasme en expertise. Ieder van ons heeft zijn eigen specialisatie zodat we je met zowat alles kunnen helpen. Van websites creëren tot copywriting, van grafisch ontwerp tot marketing. We zijn van alle digitale markten thuis. Waar kunnen we jou mee van dienst zijn?

 

Stijn

Onze technical wizard is een trotse Kempenaar met een Nederlandse mentaliteit. Hij is rechttoe rechtaan en zal nergens doekjes om winden. Sinds 1992 is Stijn al bezig met het maken van applicaties. Eerst als assistentprogrameur later als echte app-ontwikkelaar. Buiten de uren brengt hij graag zijn tijd door met bordgames te spelen met zijn drie zonen en gaat hij ook graag eens gaan karten. Daarnaast gaat Stijn drie keer per week gaan lopen. Als Stijn eenmaal bezig is met werken, vindt hij het moeilijk om zijn werkdag te beëindigen. Stijn is ook een echte foodie en een fervent koffiedrinker.

Fast Solutions - Een man in een geruit overhemd die een computertoetsenbord vasthoudt terwijl hij aan webshopmarketing werkt.
Fast Solutions - Een zwart-witfoto van een glimlachende man met een vleugje grafisch ontwerp.

Johan

Met een oog voor detail en een hart voor verhalen, brengt Johan elk verhaal tot leven. Zijn pen is zowel zijn zwaard als zijn penseel, waarmee hij de nuances van taal vakkundig vormgeeft. Hij is niet alleen de architect van intrigerende plotlijnen, maar ook uw gids in de wereld van digitale content. Zijn debuutthriller ‘Turbine’ is slechts een voorbeeld van zijn vermogen om spanning en interesse te weven in alles wat hij aanraakt. Of het nu gaat om het creëren van meeslepende verhalen of het finetunen van de perfecte webtekst, Johan’s expertise staat garant voor kwaliteit en impact. Met zijn vlotte pen tilt hij uw digitale aanwezigheid naar een hoger niveau.

Davy

Davy is afkomstig uit Mechelen maar woont in Antwerpen. Sinds 2016 verdiept hij zich in de wondere wereld van digitale marketing. Alles wat hij kan en kent, heeft hij aan zijn eigen leergierigheid te danken. Met de juiste motivatie heeft hij zichzelf omgetoverd in een expert op vlak van digitale marketing. Naast zijn werk gaat hij nog graag fitnessen en spendeert hij graag tijd in de natuur. Die natuur vind je ook bij hem thuis terug. Zijn huis staat namelijk vol met planten.

Fast Solutions - Een man met een bril en een wit overhemd met uitstekende vaardigheden op het gebied van marketing en webdesign.
Fast Solutions - Een man met krullend haar staat voor een witte muur en laat zijn zelfverzekerde en professionele uitstraling zien voor een marketingcampagne of grafisch ontwerpproject.

Jochen

Jochen komt uit Lembeke en werkt al zeventien jaar als grafisch designer. Na zijn opleiding grafische vormgeving had hij de smaak goed te pakken en heeft hij zich nog bijgeschoold in animaties. Hij is dus de ideale man om al je grafische dromen te verwezenlijken. Jochen heeft drie zonen en vindt plezier in muurklimmen, skiën en fietsen. Daarnaast heeft hij ook nog een grote passie voor muziek. Hij draait graag plaatjes, meestal elektro en mildere house muziek.

Vincent

Vincent is sinds zijn opleiding informatiemanagement en systemen te Mechelen altijd geïnteresseerd geweest in de brug tussen technologie en mensen. Hierdoor is hij al meer dan 8 jaar actief in de HR wereld. Via Fast Solutions probeert hij een andere weg in te slaan en hier ook het creatieve luik aan toe te voegen. De insteek sinds de eerste dag is om bedrijven digitaal sterker te maken en hen te laten floreren. Daarnaast wil hij ook hun kopzorgen wegnemen. Op vrije momenten kun je hem vinden in de West Vlaamse bossen. Daar geniet hij van de rust en de natuur. Hij gaat er ook soms racen op het circuit. Je vindt hem meestal terug dichtbij de koffiemachine.

Fast Solutions - Een man in een lichtbruine trui met zijn armen over elkaar, die grafisch ontwerp en webdesign vertegenwoordigt.
Fast Solutions - Een bruine en witte cocker-spaniël zittend op een rieten stoel.

Boris

Graag stellen we onze CHD voor. Of beter gezegd onze Chief Happiness Dog. Hij zorgt ervoor dat iedereen op de werkvloer gelukkig is. Dit zorgt voor een hogere productiviteit en motivatie! Een heel belangrijke job dus. Zijn hobby’s zijn: eten, slapen en lange wandelingen maken door de modderigste paadjes van België.

Willy

Meet Willy. Hij is het nieuwste lid van de Fast Solutions familie. Willy staat voor verandering, vernieuwing en een frisse wind die we door de digitale wereld van onze klanten laten waaien.

Fast Solutions - Een astronaut die op een raket rijdt op een strakke zwarte achtergrond, perfect voor een webshop of webdesign.