fbpx

We got your back!

Teksten schrijven is niet iedereen gegeven. Daarom is het handig om een copywriter in te schakelen. Misschien moeten we eerst wat meer duiding geven over wat copywriters precies doen. Een copywriter is een schrijver die helpt om jouw ideeën in tekst om te zetten. Waarom? Ten eerste heeft niet iedereen altijd even veel tijd om, naast een bedrijf te runnen, een website vol te schrijven met vloeiende teksten die de klanten meteen aantrekken. Geen tijd? Geen probleem! Bij Fast Solutions luisteren we via een gesprek welke content jij op jouw website wil zien staan. Daar schrijven wij dan een vlotte tekst over die jouw ideeën precies weergeeft. Ten tweede maakt iedereen hier en daar wel eens schrijffouten. Hetzij spelfouten of grammaticafouten. Om te voorkomen dat dit gebeurt, dubbelchecken wij alles. 

We maken een onderscheid tussen long en short copy.

Long copy

Long copy zijn teksten die veel tekst bevatten. Ze bestaan uit meerdere volzinnen en kunnen verschillen in grootte. Het kan dan gaan over een uitleg over hoe een bepaald product werkt of gaan over een beschrijving van het bedrijf. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Short copy

Short copy gaat dan weer over een enkele zin of zelfs een paar woorden, zoals een slogan. Die teksten zijn meestal ook veel creatiever aangezien ze in een paar woorden moeten duidelijk maken wat de bedoeling is. Op zoek naar een catchy slogan die de essentie van je verhaal in een paar woorden weet te vertellen? We got your back!