fbpx

We zijn er voor jou

Nadat de website is gelanceerd, blijven we paraat staan om jou verder te ondersteunen in het digitale landschap. We zorgen ervoor dat je goed blijft scoren zodat je business kan blijven groeien. Want bedrijven die groeien, blijven boeien.

Kwetsbaar

Websites zijn kwetsbaarder dan ze er op het eerste zicht uitzien. Het is daarom zeer belangrijk dat de software steeds up-to-date blijft. Vandaag de dag zijn websites veel vatbaarder voor hackers dan vroeger. Door te zorgen dat er geen veiligheidslekken ontstaan wegens verouderde software, kan je dit voorkomen.

Blijven meten

Meten is weten. Daarom dat we veel waarde hechten aan het meten van de resultaten van je investering. Zo krijg jij een beter beeld van wat jou dit allemaal opbrengt. Iedereen heeft andere doelen, we kijken graag wat jouw doelen zijn en hoe we kunnen helpen om die te bereiken. Meer weten? Kijk zeker eens op onze marketingpagina en ontdek waarom meten zo belangrijk is.

Inhoudelijk ondersteunen

Als ondernemer is het soms moeilijk om de tijd te vinden om je website aan te vullen met boeiende teksten/ content. We helpen je hier heel graag bij. Van teksten wijzigen of nieuwe teksten schrijven tot het aanpassen foto’s of plaatsen van nieuwe afbeeldingen. Ook de paginaopmaak helpen we graag in een nieuw jasje te steken. Ons creatieve team staat dag en nacht voor je klaar om je bedrijf te helpen heruitvinden. Opnieuw en opnieuw.

Waarom wij je ondersteunen?

Waarom we er zo op gebrand zijn om jou te ondersteunen? We willen het je wat makkelijker maken. We weten uit ervaring dat een bedrijf runnen niet altijd van een leien dakje loopt. Er zijn zoveel zaken waarmee je rekening moet houden. We willen die last wat verminderen door ondersteuning aan te bieden voor die dingen waar je misschien zelf wat minder van af weet. Zo kan jij je focussen op wat er echt toe doet en dat is natuurlijk jouw bedrijf runnen.

In de steek gelaten?

Ben je in de steek gelaten door je vorige digitale partner? Samen kijken we hoe we jouw digitale landschap in kaart kunnen brengen.