Fast Solutions - Het fast solutions-logo op een zwarte achtergrond is een perfecte mix van marketing en grafisch ontwerp.

Logboek

Logboek voor vrouwen met eierstokkanker

Bij Fast Solutions hebben we de uitdaging aangenomen om een uitgebreide en ondersteunende website te ontwikkelen voor vrouwen die te maken hebben met eierstokkanker, een ernstige aandoening die jaarlijks meer dan 1000 vrouwen treft. Gezien de complexiteit en de late ontdekking van deze ziekte, was het van cruciaal belang om een platform te bieden dat niet alleen informatief is, maar ook ondersteunend en gemakkelijk te navigeren.

Op www.behandellogboek.nl hebben we een allesomvattende bron gecreëerd waar patiënten en hun dierbaren toegang hebben tot essentiële informatie over eierstokkanker, van algemene informatie tot specifieke behandelplannen. Bovendien biedt de website de mogelijkheid voor patiënten om een persoonlijk logboek bij te houden. Hier kunnen zij alle aspecten van hun behandeltraject vastleggen en later raadplegen, wat hen helpt om overzicht te houden tijdens een vaak overweldigende periode.

 

Wat we uitgewerkt hebben

Ontdek het project

Onze andere happy klanten